Am crescut productivitatea cu peste 20% în mai puțin de 3 luni în companiile în care am acordat consultanță.

Managementul producției

Soluții inteligente

Îți este frică de proiecte noi deoarece în 90% din cazuri ai eșuat în același stil.

 • Majoritatea oamenilor se focusează pe situația actuală și mai apoi merg în trecut pe “de ce s-a întamplat” , de acord cu asta și tu știi că există și alte strategii prin care poți avea rezultate mult mai bune într-un timp mult mai scurt.
 • Incapacitatea de a reacționa rapid la problemele clienților sau de a putea planifica și livra produsele în timp util, poate fi diferența dintre succesul și eșecul producătorilor de astăzi.
 • Unitatea de producție trebuie să reprezinte imaginea unei mașinării bine unse, o rețea interconectată de operatori, utilaje și materiale, toate perfect organizate și controlate cu scopul de a satisface așteptările clienților. În realitate, însă, deseori vorbim de un mediu mai degrabă haotic decât controlat.
 • Când nu există vizibilitate asupra liniilor de producție, esti nevoit, deseori, să prioritizezi greșit comenzile și expedierea lor pentru a te asigura că ajung la timp la clienți. Iar acest lucru atrage o creștere nejustificată a costurilor.
 • Când indicatorii de performanță sunt setați din pix tot ceea ce faci este predispus erorilor, obiective nerealiste, oameni nemulțumiți, management nemulțumit.

Am fost programați să gândim într-un anume fel, să acționăm într-un anume fel și să producem rezultate de un anume tip. Toate până la un anumit nivel. 

Greutatea mentală pe care o resimți, nu te poti concentra în totalitate nici pe alte lucruri, conștient că nu faci ceea ce știi că ar trebui să faci, deci nu ești eficient, nici eficace, asta înseamnă o performanță slabă.

Repercusiuni asupra stimei de sine, pentru că mintea ta va căuta să se pună în armonie cu faptul că nu ai rezultatele pe care le dorești. Va căuta argumente raționale, argumente care să se potrivească cu amânarea și care să scuze amânarea. Aceasta generează avânt negativ. Adică, se adună lucrurile pe care le-ai de făcut și te simți copleșit.

Renunțarea, în acest sens, devine o opțiune care, atenție, te ajută să te simți liniștit… vine la pachet cu alte scuze (nu e momentul, am alte priorități, riscul era prea mare) și deodată te simți mai bine renunțând pentru că nu mai trebuie să cari greutatea psihică a amânării.

Totuși există pericolul de a renunța, care vine în mod inconștient, în acest caz. Nu iei decizia să renunți, doar iți dai seama la un moment dat că ai renunțat și atunci vii cu argumente de ce nu era momentul acum pentru acea sarcină. Adevărul este că încă de când amâni pentru prima dată, începi să renunți să faci un lucru pe care știi că ar trebui să îl faci. Această contribuie la creșterea nivelului de stres pe care îl resimți și asta nu este o energie favorabilă scopului tău. De aici, începi să te intrebi dacă nu cumva, tu, nu esti menit să faci acel lucru, să conduci echipa sau să ai rezultate marețe în producție, pentru că nu iți vine natural.

Acest model aduce foarte multe beneficii

         Managementul producției este esențial și benefic pentru părți diferite, cum ar fi:

 1. Consumatorul: Beneficiul producției revine în primul rând clientului. Toate bunurile și serviciile sunt destinate utilizării clienților. Un bun sistem de management al producției ajută clientul din productivitate mai mare, calitate mai bună și fiabilă, preț rezonabil, satisfăcător, servicii și livrarea în timp util a bunurilor și serviciilor. În concluzie beneficiul managementului producției sistemul merge la consumatorul direct.

 2. Angajatul: Un bun sistem de management al producției beneficiază angajații unei organizații. Remunerație mai mare, securitate în muncă, oportunitate stabilă de angajare, mai bune condiții de lucru, precum și satisfacția la locul de muncă pot fi posibile atunci când există din ce în ce mai mult producția într-un mod sistematic. Se spune că productivitatea și satisfacția sunt legate între ele. Pe de altă parte, moralul ridicat al angajaților datorită satisfacției la locul de muncă oferă un nivel mai ridicat al productivității.

 3. Investitorul: rentabilitatea maximă a investiției este obiectivul fiecărui investitor.Întreprinderea cu un sistem de management bun al producției asigură o productivitate mai mare care atrage investitorii să investească mai mult în această întreprindere prosperă. Mai multă productivitate asigură o valoare mai mare pe piață în termeni de securitate și valoare a activelor, care este unul dintre beneficiile pentru investitori.

 4. Furnizorul: Majoritatea companiilor mari, mici și mijlocii depind de furnizorii de materie primă, componente ale mașinii și servicii conexe în producție. Deci, rolul unui furnizor este crucial în sistemul de management al producției. Un bun sistemul de management al producției asigură că intercomunicarea și încrederea reciprocă dintre producători și furnizori poate fi mai bună. Mai mult, cu cât este producția mai bună apare satisfacția parteneriatului ambelor părți.

 5. Societatea: un sistem mai bun de gestionare a producției va aduce beneficii societății în ansamblu. Producția mai rapidă de bunuri și servicii la o calitate mai bună asigură satisfacția iar societate va beneficia din aceasta. Mai multă productivitate înseamnă mai bună prosperitate economică. Prosperitatea economică duce la prosperitate socială și prosperitate socială duce la dezvoltarea generală a societății.

Ce îți propun? care este soluția RYS concretă?

Nu este vorba doar de un simplu curs, este vorba despre un ghid practic cu soluții inteligente.

De ce este atât de important managementul producției?

Managementul producției este relevant pentru succesul firmei în multe feluri. Utilizat eficient, poate duce la numeroase realizări.

 • Ajută firma să-și îndeplinească obiectivele

Managementul producției ajută compania să își atingă obiectivele de vânzări și de afaceri prin producerea de bunuri și servicii care să răspundă nevoilor consumatorilor. Vânzările și profitul vor crește dacă produsul satisface nevoile clienților.

 • Sporiți reputația și bunăvoința în afaceri

Un client mulțumit va dori, fără îndoială, să cumpere din nou. De aceea, întreprinderile ar trebui să se asigure că produsele de calitate sunt livrate continuu. Asigurarea faptului că, clienții dvs. sunt întotdeauna fericiți poate crește și reputația afacerii.

 • Reduce costul de producție

Managementul producției asigură utilizarea resurselor în mod judicios, fără a compromite calitatea. Cu alte cuvinte, afacerea va continua să livreze produse de calitate și să vândă la un preț convenabil clienților. Dar acest lucru poate fi posibil doar într-o situație în care intrarea și ieșirea sunt maximizate.

Florin Gavril Medeșan
Consultant management

Fondatorul companiei de consultanță în managementul producției Raise Your Standards SRL

 • Peste 16 ani de experiență aplicată în managementul companiilor producătoare, creșterea echipelor, comunicare eficientă, consultanță în management și creșterea prductivității.
 • Responsabil de implementarea metologiei de transformare, prin alinierea cu nevoile organizaționale și obiectivele strategice.
 • Responsabil de implementarea instrumentelor necesare care susțin schimbările sustenabile în companiile de producție.

Diplome și acreditări

Universitatea din Oradea:

Facultatea de Inginerie Electrică și Tehnologia Informației Calculatoare

Facultatea de Inginerie Electrică și Tehnologia Informației – Electronică aplicată

-5S, Ergonomie,Ghemba Lider, VSD – Kaizen Institute România

-Time norming – Stentor Consulting SRL

-2019 Certificare NLP- Practitioner ARONLP și EANLP

-2021 Certificare NLP- Master ARONLP și EANLP

-Black Belt Certification (BB) – Lean Six Sigma International Association of Professionals – Enviso SRL

-2020 Certificare Teoria constrangerilor(TOC) – Practitioner, Divco Field Services International SRL

Managementul-Productiei-Florind-Medesan (1)

Ce BENEFICII obtii?

 • Vei învăța cum să utilizezi la maxim capacitatea de producție pentru a satisface nevoile prezente ale organizației, precum și de a satisface viitoarele cerințe utilizând soluții inteligente.
 • Acest curs conține cele mai inteligente soluții tehnice care îți redau controlul deplin asupra productivității și echipei tale.
 • Structura cursului – te-ai gândit vreodată că atingerea unui obiectiv depinde nu de noroc sau de efort ci după modul în care aplici pașii managementului de producție? Acum afli exact care sunt soluțiile care decid dacă îți vei atinge ușor sau cu sacrificii obiectivele;
 • Face mai ușoară găsirea a ceea ce încetinește progresul întregii companii.
 • Se concentrează asupra îmbunătățirilor, locului în care se crează cel mai mare impact asupra profitului.
 • Oferă o structură pentru îmbunătățiri continue.
 • Viziunea holistică și îmbunătățirea continuă îți oferă un control mai bun asupra procesului tău, astfel încât să poți anticipa planurile de rezervă.
 • Te ajută la o gândire analitică, cum să utilizezi ceea ce ai deja, în loc să cheltuiești imediat bani pentru lucruri precum echipamente noi sau facilități mai mari.
 • Te jută să înțelegi mai bine ceea ce îi stimulează pe oameni la locul de muncă;

Managementul producției este esențial și benefic pentru părți diferite, cum ar fi:

Consumatorul

Beneficiul producției revine în primul rând clientului. Toate bunurile și serviciile sunt destinate utilizării clienților.

Angajatul

Remunerație mai mare, securitate în muncă, oportunitate stabilă de angajare, mai bune condiții de lucru, precum și satisfacția la locul de muncă.

Investitorul

Întreprinderea cu un sistem de management bun al producției asigură o productivitate mai mare care atrage investitorii să investească.

Furnizorul

Majoritatea companiilor mari, mici și mijlocii depind de furnizorii de materie primă, componente ale mașinii și servicii conexe în producție.

Societatea

Producția mai rapidă de bunuri și servicii la o calitate mai bună asigură satisfacția iar societate va beneficia din aceasta.

Cuprins

Ce include acest curs?

Pe lângă tot ce ți-am prezentat mai sus, îți vom mai oferi și o serie de bonusuri valoroase pentru acest proiect

Fully Licensed & Insured

Affordable Rates

Quality Craftsmanship

Years Of Experience

[Garanție]

Primește banii înapoi dacă nu ești mulțumit

Detalii

Ce spun Clienții Noștri

Contact

Daca ai intrebari sau ai nevoie de informatii pe care nu le-ai gasit pe aceasta pagina, te invitam sa ne contactezi, o sa te ajutam cu mare placere.